Licampa 1617, SL s’alia amb The Music Republic per a la gestió com a operador de Casal España Arena de València

  • Les dos societats creen l’empresa València 5 Estrellas, SL, que serà l’empresa operadora, responsable de la gestió integral del recinte
  • La nova empresa desenvoluparà les estratègies de col·laboració amb especialistes en el sector

València, 16 de novembre de 2020 – Licampa 1617, SL, societat patrimonial de Juan Roig creada expressament per a construir un Arena sostenible a la ciutat de València, i The Music Republic, a través de l’empresa Arena Alive, SL, creen l’empresa València 5 Estrellas, SL per a la gestió integral com a operador del futur Casal España Arena de València, recinte cobert de referència nacional i internacional per a la celebració d’esdeveniments esportius, culturals i d’entreteniment.

València 5 Estrellas, SL serà la societat operadora, responsable de gestionar el recinte i les seues instal·lacions complementàries com els seus futurs servicis, a més de treballar en els diferents acords amb promotors, proveïdors de servicis i la resta d’especialistes del sector. Esta nova empresa serà l’encarregada de desenvolupar les estratègies per a aconseguir que Casal Espaa Arena de València es convertisca en un recinte per a la celebració d’un gran nombre d’esdeveniments, per a oferir grans experiències als seus usuaris i contribuir així a posicionar tant València com la Comunitat Valenciana com un referent en entreteniment.

Un dels grans objectius de la societat serà generar espais i productes que complementen els ja existents a la ciutat i en els quals els promotors, tant locals, nacionals com internacionals, puguen celebrar esdeveniments esportius i d’entreteniment de divers tipus i diferents formats, i fer-ho, al mateix temps, sostenible econòmicament.

Víctor Sendra, director gerent de Licampa 1617, SL, valora molt positivament este acord, ”perquè es complix una fita més, i molt important d’este projecte, que ens permet avançar en la gestió del recinte amb uns socis especialitzats en gestió i creació d’experiències musicals i d’entreteniment i a portar referents de primer nivell a la Comunitat Valenciana, a més de compartir la visió del que volem per a Casal España Arena de València. Tenim un llarg camí per recórrer i estem molt il·lusionats a crear l’equip que ens ajudarà a aconseguir l’èxit d’este projecte tan important per a València i pel qual tant aposta el mecenatge de Juan Roig”.

D’altra banda, The Music Republic crea la societat Arena Alive, SL, destinada en exclusiva per a aliar-se amb Licampa 1617, SL en Casal España Arena de València. David Sánchez, CEO de The Music Republic, considera que: ”És una grandíssima oportunitat per a la ciutat de València i per a Espanya poder comptar amb el primer Arena dissenyat per a allotjar tot tipus d’esdeveniments culturals, esportius i corporatius d’estes magnituds i prestacions, i convertir-lo en un espai atractiu tant per als usuaris finals com per al màxim nombre de promotors d’esdeveniments. La ciutat de València podrà allotjar molts esdeveniments que fins ara no tenien cabuda a la ciutat per falta d’espais especialitzats per a este tipus d’esdeveniments. Estem molt contents i agraïts de poder participar en la gestió d’este gran projecte amb Licampa 1617 SL, formant part del mecenatge de Juan Roig. Amb l’esforç de tots estem convençuts que aconseguirem convertir el recinte en un referent”.

Característiques de Casal España Arena de València

Este Arena, que sorgix gràcies a la col·laboració publicoprivada, les obres del qual van començar al juny de 2020, està situat als carrers Ángel Villena, Bomber Ramon Duart i Antoni Ferrandis (al costat de L’Alqueria del Basket i el Pavelló Font de Sant Lluís), ocuparà una superfície total construïda de 47.000 metres quadrats, aproximadament, i tindrà una capacitat màxima de 15.600 espectadors en mode bàsquet i de 18.600 en mode concert.

A més, el projecte preveu la construcció d’un aparcament subterrani i part en altura amb aproximadament 1.300 places, la construcció, annexa, de la nova seu del Valencia Basket Club, una sala multiusos per a múltiples disponibilitats de 1.200 metres quadrats, zones de restauració, àmplia oferta de localitats, terrasses i zones prèmium. Així mateix, està prevista la construcció d’infraestructures complementàries que dinamitzen el barri, com un nou i modern espai per al col·legi ”Les Arts”, les obres del qual van començar a mitjan novembre, i un parc públic amb zones verdes.

Licampa 1617 – Casal España Arena de València

Licampa 1617 – Casal España Arena de València s’emmarca dins del mecenatge del projecte Llegat de Juan Roig i, com la resta d’iniciatives que componen este Llegat, com Marina de Empresas, Fundació Trinidad Alfonso, Valencia Basket i L’Alqueria del Basket, entre altres, perseguix compartir amb la ciutat de València i la Comunitat part del que rep d’esta. Per a este projecte, la societat té previst invertir més de 220 milions d’euros procedents del seu patrimoni personal.

David Sánchez, CEO de The Music Republic, i Víctor Sendra, director gerent de Licampa 1617