Comencen les obres del pàrquing del projecte Casal España Arena de València

València, 04 d’agost de 2022 – Licampa 1617 comença demà les obres del pàrquing del projecte Casal España Arena de València, una vegada ha rebut la llicència d’obra. Esta nova infraestructura, de més de 1.000 places, contribuirà a garantir la millor experiència possible dels assistents que es desplacen al recinte en vehicle privat.

Simulació del pàrquing promoguda per Licampa1617

La nova zona d’estacionament se situarà al costat del pavelló de la Font de Sant Lluís i el carrer Pintor Gassent, i es connectarà amb el recinte a través d’un parc públic amb zones verdes que servirà de nexe d’unió entre l’aparcament i la porta d’accés principal. La previsió és que es construïsca, juntament amb la planta baixa, quatre plantes en altura i tres subterrànies, en total, huit plantes. 

Per a la construcció d’este nou espai, en el qual participen aproximadament 30 proveïdors, que donen faena a més de 150 persones, la societat té previst destinar 20 milions d’euros. Esta quantitat forma part del total dels 220 M€ previstos per al finançament complet del projecte, que és una iniciativa altruista de Juan Roig, i la inversió de la qual prové íntegrament del seu patrimoni personal.

La nova infraestructura ha sigut i és un element d’especial rellevància en el projecte, ja que, des dels inicis del projecte, l’accés i estacionament de vehicles s’ha tingut en màxima consideració tant pel servici i l’experiència dels futurs usuaris, com de la integració a l’entorn del barri i els veïns. Així mateix, s’ha analitzat detingudament la viabilitat de la zona i totes les alternatives d’accessibilitat, com són punts de recollida i espera de taxi, l’estacionament d’autobusos i una parada de metro de la nova línia 10.