Visita Concejala del Ciclo Integral del Agua 02

Comença l’extracció d’aigua de l’obra del recinte Casal España Arena de València

  • La regidora del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, visita l’obra per a veure com funciona el sistema de drenatge del nivell freàtic
  • Esta acció permet aportar durant diversos mesos aigua a les séquies pròximes

València, 19 de maig de 2021 – La construcció del recinte Casal España Arena de València, promogut per Licampa 1617, SL, societat patrimonial de Juan Roig creada expressament per a construir un Arena sostenible a la ciutat de València, comença amb l’extracció d’aigua que permetrà aportar durant diversos mesos aigua a les séquies pròximes a l’obra. La regidora del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, acompanyada per Víctor Ferré, director tècnic del projecte, ha visitat les obres per a veure com funciona el sistema de drenatge del nivell freàtic.

La construcció de l’Arena, situat sobre una parcel·la d’aproximadament 21.500 metres quadrats als carrers Ángel Villena, Bomber Ramon Duart i Antonio Ferrandis (al costat de l’Alqueria del Basket i el Pavelló Font de Sant Lluís), permet extraure centenars de milers de litres d’aigua del nivell freàtic de l’excavació i reconduir-los a les séquies pròximes. En estos moments s’estan redirigint 80 metres cúbics/hora. La previsió és poder proveir entre 15 i 17 mesos, aproximadament, a eixa zona de l’horta del sud.

Licampa 1617 – Casal España Arena de València

Licampa 1617 – Casal España Arena de València s’emmarca dins del Llegat de Juan Roig i, com la resta de les iniciatives que el componen, com Marina de Empresas, Fundació Trinidad Alfonso, Valencia Basket i l’Alqueria del Basket, entre altres, perseguix compartir amb la ciutat de València i la Comunitat part de tot el que rep d’esta.

Visita Concejala del Ciclo Integral del Agua 03
Membres del Cicle Integral de l’Aigua i de Licampa 1617 durant la visita
Visita Concejala del Ciclo Integral del Agua 04
Membres del Cicle Integral de l’Aigua, de Licampa 1617 i de Wellpoint (proveïdor de drenatge), durant la visita